Μενού Κλείσιμο

Οδηγός Διαμονής για Διακοπές στη Ρόδο

Διακοπές ΧΩΡΙΣ Αυτοκίνητο 

Χρειάζομαι ένα δωμάτιο ή σπίτι μόνο για να κοιμηθώ και να κάνω ντους. Όλη την υπόλοιπη ημέρα θα είμαι έξω για ηλιοθεραπεία, μπανάκι, βόλτα, φαγητό, ποτό και εξερεύνηση.

Το κέντρο της Πόλης αποτελεί την καλύτερη επιλογή για ανθρώπους που είναι δραστήριοι, με δεύτερη επιλογή την Παλιά Πόλη.

Περισσότερα για διαμονή στο κέντρο της Ρόδου.

Περισσότερα για διαμονή στην Παλιά Πόλη

Το μόνο που θέλω είναι να χαλαρώσω στο ξενοδοχείο μου και οι μόνες έξοδοι μου θα είναι από και προς το αεροδρόμιο Διαγόρας:

Οποιαδήποτε περιοχή της Ρόδου είναι κατάλληλη για εσένα, το μόνο που πρέπει να επιλέξεις είναι το Ξενοδοχείο και τις παροχές που επιθυμείς, καθώς και το κόστος από και προς το αεροδρόμιο.

Δείτε Ξενοδοχεία και Σπίτια στο νησί της Ρόδου στο Hotels.com

Το μόνο που θέλω είναι να χαλαρώσω στο ξενοδοχείο μου και οι μόνες έξοδοι μου θα είναι από και προς το αεροδρόμιο Διαγόρας καθώς και μία – δύο εκδρομές για να δω τα καλύτερα αξιοθέατα:

Οποιαδήποτε περιοχή της Ρόδου είναι κατάλληλη για εσένα, το μόνο που πρέπει να σκεφτείς πριν επιλέξεις είναι το Ξενοδοχείο και τις παροχές που επιθυμείς, καθώς και το κόστος από και προς το αεροδρόμιο και το κόστος των εκδρομών.

Δείτε Ξενοδοχεία και Σπίτια στο νησί της Ρόδου στο Hotels.com

Περιοχές και Γειτονιές της Ρόδου

Ρόδος Κέντρο Πόλης (Κέντρο, Νιοχώρι, 100 Χουρμαδιές, Παλιό Νοσοκομείο)

Με τρεις λέξεις: Δίπλα σε όλα

Εστιατόρια, καφέ, γρήγορο φαγητό, καταστήματα ενδυσης και υπόδησης, λίγα τουριστικά καταστήματα, αξιοθέατα, δίπλα στην Παλιά Πόλη, παραλίες, νυχτερινή ζωή, κεντρικός σταθμός λεωφορείων προς όλες τις περιοχές.

Οι δυτικές παραλίες (Ψαροπούλα και Ενυδρείο Δυτικά) είναι τις περισσότερες φορές κυματώδεις.

Η ανατολική παραλία από Ενυδρείο Ανατολικά μέχρι Έλλη έχει πάρα πολύ κόσμο στο αποκορύφωμα της τουριστικής περιόδου, έχει βαθιά νερά ενώ τις περισσότερες φορές δεν έχει κύμα.

Απόσταση από την κοντινότερη παραλία: 50 έως 1500 μέτρα (1 έως 20 λεπτά περπάτημα)

Δείτε Ξενοδοχεία και Σπίτια στην Πόλη της Ρόδου στο Hotels.com

Για κάθε συνολικά 10  διανυκτερεύσεις αποκτήστε μια διανυκτέρευση ΔΩΡΕΑΝ στο επόμενο ταξίδι με την Hotels.com . Δείτε πως λειτουργεί το πρόγραμμα.

Οικονομική Πρόταση για το κέντρο της Πόλης:

New York Hotel

Santa Maria City Hotel

Παλιά Πόλη (Μεσαιωνική Πόλη)

Εστιατόρια, καφέ, γρήγορο φαγητό, τουριστικά καταστήματα, αξιοθέατα, δίπλα στo κέντρο της Ρόδου, παραλίες, νυχτερινή ζωή, κοντά στον κεντρικό σταθμό λεωφορείων.

Απόσταση από την κοντινότερη παραλία (Έλλη): 1200 έως 1800 μέτρα (20 έως 25 λεπτά περπάτημα)

Σημείωση: Η Παλιά Πόλη βρίσκεται κοντά στην παραλία του τουριστικού λιμανιού και την παραλία της Ακαντιάς, ωστόσο σε αυτές τις παραλίες απαγορεύεται η κολύμβηση.